HET LAATSTE GOKNIEUWS VAN OVER DE HELE WERELD

Toegangsbeperking vanwege leeftijd

Beste bezoeker,

Gokken is niet zonder gevaar en kan leiden tot ernstige verslavingen. Wij willen dat online gokken leuk blijft voor iedereen. Daarom beschermen wij diegene die gevoeliger zijn voor problematisch gokgedrag.

Uit onderzoek is gebleken dat jongeren onder de 24 jaar gevoeliger zijn voor de gevaren van online gokken en daarmee een grotere kans hebben op een gokverslaving. Daarom kunnen alleen bezoekers die 24 jaar of ouder zijn, gebruik maken van onze website.

Dat betekent dat jij op dit moment helaas nog geen gebruik kunt maken van onze website.

Met het opgeven van je leeftijd is er een cookie op je device geplaatst. Daarmee onthoudt jouw device dat deze website voor jou niet beschikbaar is.

Zodra jij 24 jaar of ouder bent, kan je hier natuurlijk altijd terugkomen. We laten je dan graag zien welke bookmakers het beste, veiligst en meest betrouwbaar zijn. Met vriendelijke groet,

Het LegaalWedden.com team

Wat is je leeftijd?

We zijn verplicht te vragen naar je leeftijd. Antwoord alsjeblieft naar waarheid.

De leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Door jouw keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.